Servei de neteja

Comunitats i espais col·lectius

Tots els nostres serveis es realitzen amb productes amb certificat ecològic Ecolabel.

Neteja periòdica

de manteniment

Les comunitats són espais plens de vida, on hi passen moltes persones, hi ha un flux continu d’entrades i sortides que arrosseguen pols i altres elements del carrer. Cuidar els espais comuns facilita la convivència quotidiana. El servei inclou productes de neteja ecològics i estris de neteja.

Neteja puntual

extraordinària / a fons

Acumulació de pols i teranyines en zones altes, vidres i finestres de difícil accés, patis interiors d’escala, terrats, trasters… Espais i elements poc afectats pel dia a dia d’una comunitat de veïnes i que acostumen a acumular més brutícia. CoopNet podem venir de forma puntual a fer aquestes tasques tan feixugues o per les que mai es troba el moment adequat, ajudant-vos a calcular una periodicitat per aquestes tasques i fent un pressupost ajustat a les vostres necessitats. El servei inclou productes de neteja ecològics i estris de neteja. 

El servei es pot realitzar amb maquinària professional (tarifa especial amb maquinària)

  • Aspirador
  • Màquina de neteja amb vapor
  • Hidronetejadora a pressió (exterior)
  • Altres

Neteja de final d’obra

Després d’una obra o d’una reforma cal fer una neteja específica per gaudir dels nous espais de treball. CoopNet ofereix un servei integral després del qual la sensació de novetat continuarà però sense les molèsties que queden després d’una obra o reforma.

El servei inclou productes de neteja ecològics i estris de neteja, i es realitzarà amb maquinària professional (tarifa especial amb maquinària)

  • Aspirador
  • Màquina de neteja amb vapor
  • Hidronetejadora a pressió (exteriors)
  • Altres

SOBRE COOPNET

Som una cooperativa horitzontal, inclusiva i ecològica que pretén dignificar el sector amb un servei de qualitat

Atenció Desnonament

El proper dimecres 29 de novembre la companya de Coopnet Eloísa es tornarà a enfrontar per segon cop a l’especulació immobiliària, després d’un primer intent de desnonament