QUI SOM

A casa teva, a l’escala, a l’oficina… et posem al centre a tu i al planeta siguis on siguis

La cooperativa

CoopNet és una petita cooperativa constituïda el 2017 que ofereix serveis de neteja ecològica, acompanyament domiciliari i gestió d’espais. És una entitat que forma part de l’economia social i solidària, que posa especial èmfasi en la incorporació dels valors del feminisme, l’ecologisme i la transformació social a través de la pràctica.

Necessitat d’un servei

L’Impuls Cooperatiu de Sants és una associació que aglutina diverses entitats de l’economia social i solidària, associacions i altres entitats del barri del barri de Sants. En una reunió plenària als inicis de la seva creació es va treballar sobre les necessitats dels projectes que en formaven part, per teixir sinèrgies i fomentar l’intercooperació. Allà es va detectar una necessitat comú que ningú podia cobrir: la neteja dels espais.

Solidaritat i autogestió 

El projecte d’escola autogestionària, cooperativa i comunitària Arcàdia de Can Batlló, sempre a la recerca de formes d’autogestió, va acceptar el repte detectat a l’assemblea de l’Impuls, amb l’objectiu de crear una estructura que cobrís aquesta necessitat comuna i alhora donar suport a l’autogestió econòmica del projecte educatiu i facilitar l’accés a llocs de treball dignes per a unitats de convivència de l’Arcàdia en situació precaritzada. Així va ser com, de l’Arcàdia i l’impuls Cooperatiu de Sants, va néixer CoopNet, constituint-se la cooperativa amb dues persones de l’equip educatiu.

CoopNet avui

Actualment la cooperativa està formada per sis sòcies treballadores, entre les quals hi ha persones de l’equip d’Arcàdia i unitats de convivència del grup motor de l’escola, i participa en espais d’intercooperació com l’Impuls Cooperatiu de Sants, l’Ateneu Cooperatiu de Barcelona, Associació Coòpolis, Opcions, i el grup d’intercooperació al sector de les cures “Cura Digna!”. Ens trobareu al mapa del Pam a Pam i a La Zona. També presentem el balanç social de la XES.

Practica la democràcia interna directa, totes les decisions es prenen en assemblea

Fomenta i practica l’intercooperació i el suport mutu

És responsable amb la gestió de residus i aposta per la pedagogia

Fomenta un consum responsable, cooperatiu i digne

Defensa la transformació social des de la quotidianitat

Posa al centre les persones, tant les usuàries com les treballadores

Elimina les escletxes salarials dins de la cooperativa, i aposta per unes condicions laborals socialment justes

Té un arrelament territorial consolidat

Té un ferm compromís amb el medi natural

Les nostres proveïdores son un 89,3% dins l ́’ESS i del mercat social

Vetlla per la sostenibilitat ambiental i la promoció de pràctiques de neteja respectuoses amb l’entorn i les persones

Transparència

Coopnet és un cooperativa sense ànim de lucre, inscrit al registre general de cooperatives amb número 4.938.

Balanç Social 2022

Balanç Social 2020

Balanç de situació 2020

Balanç de situació 2019

Pèrdues i guanys 2019

Pèrdues i guanys 2020

MEMORIA PYMES 2020

MEMORIA PYMES 2019

Atenció Desnonament

El proper dimecres 29 de novembre la companya de Coopnet Eloísa es tornarà a enfrontar per segon cop a l’especulació immobiliària, després d’un primer intent de desnonament